Borttappad pärla

Igår parkerade jag och tjejerna min lilla gröna pärla vid ett shoppingcenter i Bunbury. Vi gick och fikade och lämnade cv:n. När vi kom tillbaka kunde vi inte hitta bilen. Fyra 19 åringar kommer inte ihåg vart vi ställde den, oroväckande. Helt bombsäker på att vi parkerade ute vid en stolpe, då parkeringarna under tak var slut, hittar vi den tillslut på andra sidan parkeringen - under tak. Säker på att jag låste plus att det inte går att starta den utan en knapp på min nyckel. Någon som inte tyckte den skulle stå där den gjorde och flyttade på den? Misstänker tjejerna dock, eftersom de var på parkeringen några minuter innan mig - och hade nyckeln. Eller så har vi alla fått värmeutslag.
Idag: blixtar och dunder och jul lunch!

Ledig

Det blåser, men jag är LEDIG. Kanske för en vecka eller så och det har jag inte riktigt varit sedan jag kom hit. Så, snart ska vi försöka oss på stranden och se om vi kan få några soltimmar!

Beachvolleyboll

Såhär kan en onsdagskväll se ut! Härligt spel ända till solnedgångens slut. Tackar Bunbury för den vackra vyn.

En inte så vit jul

Snart är det jul. Igen. Min blir grön och varm och ska spenderas med mina allra bästa, god mat och stranden står på schemat - utan stress och påtvingade traditioner. Vi har börjat lite smått med Sunes jul och om jag hörde rätt så ska vi baka lussebullar och ha luciatåg, Mozart (katten) får vara stjärngosse. Vi tittar på förra och förrförra årets jul!

Monsters university

Idag: jobb, middag och Skype med pappa.
Nu: monsters university - ett gosigt, fluffigt och mysigt avslut på dagen.

1 december

Redan första december idag. Vi har redan julpyntat för längesedan med gran och annat smått! Nu sitter vi alla i soffan framför en film, så skönt med inga måsten och att bara vara ibland. Vädret har svikit oss nu i en vecka, så stranden har fått vänta tyvärr. Vi passar då på att göra andra saker istället som att tillexempel söka jobb och utforska nya farmers market som bara säljer närodlat och nyttigt, bästa nybakat brödet på morgonen också. Jag har köpt en liten iPad och vi har redan börjat kolla på julfilmer. Det var nog den här helgen tror jag!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus